Ominaisuudet

Nettirappu.fi mahdollistaa monipuolisen viestinnän taloyhtiön eri sidosryhmille. Palvelu toimii ripeästi ja näppärästi myös mobiililaitteilla.

Taloyhtiön ikioma palvelu

Taloyhtiö päättää, ketkä voivat luoda sisältöä Nettirappuun. Muokkausoikeuksia voidaan myöntää isännöitsijän ja hallituksen ohella yksittäisille asukkaille tai yhteistyökumppaneille. Nettirappu muuten säilyy taloyhtiön käytettävissä, vaikka esimerkiksi isännöintitoimisto vaihtuisi.

Ilmoitustaulu

Julkaise helposti tiedotteita asukkaille. Tiedotteiden lisääminen onnistuu ajasta ja paikasta riippumatta, niin tietokoneella kuin mobiililaitteilla.

Ohjepankki

Kerää ohjeet ja aineistot sähköiseen materiaalipankkiin. Helpota taloyhtiön arkea tarjoamalla tärkeimmät ohjeet helposti Nettirapussa.

Yhteystiedot

Julkaise yhteistyökumppaneiden yhteystiedot näppärästi asukkaille.

Lomakkeet

Luo palautelomakkeita ja kyselyitä tai kerää vikailmoituksia nettilomakkeilla.

Vastuunjakotaulukko

Luo vastuunjakotaulukko helposti ja tee siihen taloyhtiönne tarvitsemat muutokset.

Sisällön suojaus

Yksittäisiä sivuja voi suojata salasanalla tai tarvittaessa koko sivuston voi piilottaa salasanan taakse.

Uutiskirjeet

Lähetä helposti uutiskirjeitä ja tiedotteita sähköpostitse. Palveluun lisätyistä tiedotteista on myös mahdollista lähettää automaattisesti ilmoitukset sähköpostitse.

Olisi pieni idea…

Eivätkö yllä mainitut toiminnallisuudet riitä tarpeisiinne? Nettirappuun on mahdollista rakentaa paljon muutakin, olehan yhteydessä.