Ominaisuudet

Nettirappu.fi mahdollistaa monipuolisen viestinnän taloyhtiön eri sidosryhmille ja tarjoaa työkaluja hallituksen työn sujuvoittamiseksi. Palvelu toimii ripeästi ja näppärästi myös mobiililaitteilla. Kaiken lisäksi palvelu on täysin kotimainen – suoraan Tampereelta nääs!

Taloyhtiön ikioma palvelu

Taloyhtiö päättää, ketkä voivat luoda sisältöä Nettirappuun. Muokkausoikeuksia voidaan myöntää isännöitsijän ja hallituksen ohella yksittäisille asukkaille tai yhteistyökumppaneille. Nettirappu muuten säilyy taloyhtiön käytettävissä, vaikka esimerkiksi isännöintitoimisto vaihtuisi.

Ilmoitustaulu

Julkaise helposti tiedotteita asukkaille. Tiedotteiden lisääminen onnistuu ajasta ja paikasta riippumatta, niin tietokoneella kuin mobiililaitteilla. Tiedotteet on myös mahdollista integroida sähköiselle rappunäytölle.

Uutiskirjeet

Lähetä helposti uutiskirjeitä ja tiedotteita sähköpostitse. Palveluun lisätyistä tiedotteista on myös mahdollista lähettää automaattisesti ilmoitukset sähköpostitse.

Ohjepankki

Kerää asukasohjeet ja vastaavat aineistot sähköiseen materiaalipankkiin. Helpota taloyhtiön arkea tarjoamalla tärkeimmät ohjeet helposti Nettirapussa.

Yhteystiedot

Julkaise yhteistyökumppaneiden yhteystiedot näppärästi asukkaille ja lisää mukaan esimerkiksi linkit vikailmoituslomakkeelle.

Arkisto

Arkistoi hallituksen käyttöön tarkoitettuja materiaaleja helposti Nettirappuun.

Digipöytäkirjat

Kirjaa esimerkiksi hallituksen kokousten pöytäkirjat suoraan Nettirappuun. Pöytäkirjat lähtevät sähköpostitse allekirjoituskierrokselle ja valmiit versiot tallennetaan automaattisesti Nettirapun arkistoon.

Työlista

Hallitus voi kerätä Nettirappuun työlistan ja seurata sen avulla suunniteltujen toimenpiteiden etenemistä. Työlistaa voi hyödyntää myös asukkailta ja osakkailta saatujen ideoiden talteen kirjaamiseen.

Lomakkeet

Luo palautelomakkeita ja asukaskyselyitä tai kerää vikailmoituksia nettilomakkeilla.

Vastuunjakotaulukko

Luo vastuunjakotaulukko helposti ja tee siihen taloyhtiönne tarvitsemat muutokset.

Vuosikello

Voit suunnitella taloyhtiön vuosikellon Nettirapussa ja julkaista sen kaikkien asukkaiden nähtäville. Vuosikellossa voit esimerkiksi kertoa milloin vesimittarit luetaan ja milloin talkoillaan.

Sisällön suojaus

Yksittäisiä sivuja voi suojata salasanalla tai tarvittaessa koko sivuston voi piilottaa salasanan taakse.

Olisi pieni idea…

Eivätkö yllä mainitut toiminnallisuudet riitä tarpeisiinne? Nettirappuun on mahdollista rakentaa paljon muutakin, olehan yhteydessä.