Hinnasto

Nettirappu-palvelun hinnoittelu on tehty selkeäksi ja reiluksi – ei piilomaksuja. Palvelun käyttöönotto maksaa 50,00 e/taloyhtiö ja käyttömaksu on 130,00 e/vuosi. Ominaisuudet-sivulla kerrotut palvelut sisältyvät aina perusmaksuun. Asukas- ja käyttäjämäärällä ei ole vaikutusta hintaan.

Tilauksen yhteydessä voit valita haluamasi osoitteen palvelulle: joko muodossa omaosoite.nettirappu.fi tai omaosoite.fi.

Kiinnostuitko tai kaipaatko lisätietoja palvelusta? Tilaukset ja yhteydenotot voit tehdä Sävymedian verkkosivujen kautta.

Lisäpalvelut

Peruspaketin lisäksi voit tilata tarvittaessa lisäpalveluita.

LisäpalveluHinta
Sisällön lisääminen Nettirappuun käyttöönotossa
Käyttöönoton helpottamiseksi voimme lisätä sisällöt valmiiksi taloyhtiönne puolesta. Sisältöjen tulee olla valmiiksi sähköisessä muodossa. Hinta sisältää enintään 100 tiedotteen tai artikkelin lisäämisen käyttöönoton yhteydessä.
200,00 e/taloyhtiö, kertamaksu
Sisällön lisääminen Nettirappuun kuukausittain
Toimitat haluamasi sisällön meille ja huolehdimme sen lisäämisestä sopivassa muodossa Nettirappuun. Hinta sisältää enintään 25 tiedotetta tai artikkelia kuukaudessa.
50,00 e/kk/taloyhtiö
Sisällön muuntaminen sähköiseen muotoon
Muunnamme tarvittaessa paperimuodossa olevat aineistot sähköisiksi ja lisäämme ne Nettirappuun.
20,00 e/kerta +
0,10 e/A4-sivu
Asukaskyselyt
Nettirappu tarjoaa mahdollisuuden tehdä erilaisia asukaskyselyitä sähköisesti. Voit laatia niitä itsekin ilman kuluja, mutta tarvittaessa teemme tämänkin puolestasi.
40,00 e/kysely
Muut työt
Autamme myös muissa tarpeissa, tällöin veloitus perustuu toteutuneeseen tuntimäärään. Pelkästä kysymykseen vastaamisesta emme veloita.
40,00 e/tunti

Kaikkiin hintoihin sisältyy 24 % arvonlisäveroa. Hinnat sisältävät verkkotunnuksen teknisen ylläpidon ja tarvittavat viranomaismaksut.